Häiriötiedotteet

Vedenjakelun Häiriötiedotteet tekstiviestillä

Ilmoitamme tekstiviestillä vesihuoltoverkoston etukäteen suunnitelluista ylläpitotöistä ja siihen liittyvistä vedenjakelukatkoista sekä verkoston vikaantumistilanteissa asiakkaille aiheutuvista poikkeusolosuhteista ja niiden vaatimista toimista. Tiedotamme kaikissa tilanteissa asiakkaita aina niin nopeasti kuin se on mahdollista.

Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä tekstiviestipalvelun asiakasportaaliin. Jos sinulla kuitenkin on käytössäsi työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä numerosi asiakasportaaliin, jotta voit saada tekstiviestit. Jos et jostakin syystä halua saada viestiä, niin voit myös poistaa portaalissa yhteystietosi. Vesihuollon häiriöt tulevat näkyviin myös vesihuollon häiriökarttapalveluun.

Ohje

Jos olet kiinteistön omistaja, päivitä yhteystietoja ”Tarkista ja päivitä oman käyttöpaikan tietoja” painikkeen kautta. Päivitykseen tarvitset vesilaskulta löytyvät asiakasnumeron ja käyttöpaikan tunnuksen. Jos et ole kiinteistön omistaja tai asut asunto-osakeyhtiössä päivitä yhteystietoja ”Lisää / poista yhteystiedot viestintää varten” painikkeen kautta.

Linkit

Voimassa olevat häiriötiedotteet

Häiriötiedotteet

Julkaistu: 30.05.2024

Karttalinkistä näet voimassa olevat häiriötiedotteet.

Häiriötiedotteet kartalla

Katso kartta