Saavutettavuusseloste

Liminganvesihuolto.fi -saavutettavuusseloste

Verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Lain mukaan julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia, eli kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää verkkopalveluja. 

Tässä selosteessa kerrotaan, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on, ja miten voit antaa meille palautetta palvelun saavutettavuudesta. Seloste on luotu ja päivitetty 10.11.2022.

Palvelun saavutettavuus

Verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuus puutteita. Verkkopalvelussa olevat keskeiset puutteet on kuvattu jäljempänä tässä selosteessa.

Saavutettavuus huomioidaan kaikkien uusien ominaisuuksien kehitystyössä. 

Mikäli tarvitsemasi aineisto ei ole saavutettava, ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: info@liminganvesihuolto.fi . Toimitamme tarvitsemasi aineiston saavutettavassa muodossa.

Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät ole vielä saavutettavia

Sivujen tekstisisällöt

Verkkosivuston tekstisisällöissä on otsikoiden ja linkkien osalta puutteita saavutettavuudessa. Sisältöjä tullaan päivittämään saavutettaviksi.

 

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkopalvelun saavutettavuutta. Jos löydät sivustolta ongelmia, joita ei ole kuvattu tässä selosteessa, ilmoita niistä meille sähköpostilla osoitteeseen info@liminganvesihuolto.fi . Otamme mielellämme vastaan myös muita huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuudesta.