Kuvituskuva Limingan Vesihuollon nettisivujen Sopimuksen siirto -alasivulla. Kuvassa kesäistä liminkalaista jokimaisemaa.

Sopimuksen siirto

Liittymissopimuksen siirto

Kun kiinteistöön vaihtuu omistaja, siirretään vesiliittymät (vesi-, viemäri- ja hulevesiliittymä) uudelle omistajalle. Siirron hyväksyy laitos, kun kaikki vesilaitokselle kuuluvat maksut on maksettu ja muut sopimusehdot täytetty tai uusi liittyjä on ottanut edellä mainitut velvoitteet nimenomaisesti vastattavakseen.

Vesimittari luetaan omistajien toimesta, sekä uusi että vanha omistaja lukee vesimittarin yhdessä. Oikealta löydät sopimuksen siirtolomakkeen sähköisessä muodossa. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse laskutus@liminganvesihuolto.fi. Kaikki kentät tulee täyttää huolella. Suosittelemme sähköisen lomakkeen käyttöä.

Alapuolella olevasta linkistä voit myös tulostaa sopimuksen siirtolomakkeen, joka tulee täydentää ja palauttaa vesilaitokselle osoitteeseen Limingan Vesihuolto Oy, Rantatie 30 91900 LIMINKA, lomakkeen voi myös skannata ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen laskutus@liminganvesihuolto.fi.

sopimuksen siirtolomake

Lomakkeen saa myös vesihuollon toimistolta, tiedustelut puh. 044 3001 792.

Kun kiinteistö vuokrataan käyttösopimusta ei siirretä vuokralaiselle, vastuu vesilaskujen maksamisesta säilyy kiinteistön omistajalla.

Sopimuksen siirtolomake / muutosilmoitus

"*" näyttää pakolliset kentät

(Erota sähköpostiosoitteet pilkulla)