Muistutus kaikille

Desifiointipyyhkeet, nenäliinat, talouspaperi yms. eivät kuulu jätevesiviemäriin vaan seka- tai biojätteeseen. Koronaviruksen aikana suosituksena on laittaa kaikki sekajätteeseen. Jätevesiviemärissä kyseinen materiaali aiheuttaa tukoksia.

Muut tiedotteet

tekstiviesti tiedote

Ilmoitamme etukäteen tekstiviestillä vesihuollon tiedossa olevista toimintakeskeytyksistä. Jos olet ilmoittanut meille puhelinnumerosi tai sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, saat viestin automaattisesti

Lue koko tiedote >>

LASKUtuS

Vaihdamme etäluettavien mittareiden laskutusjaksoja seuraavasti: Kahden kuukauden laskutuksessa olevat laskut: Helmikuun vesilasku on 1 kk.n lasku, seuraavat ovat 2 kk.n laskuja ja muodostuvat ajalta 1.3. - 30.4, 1.5. - 30.6, 1.7. - 31.8, 1.9. - 31.10 ja 1.11. - 31.12. Laskut lähetetään 6 kertaa vuodessa, laskutusjakson jälkeisenä kuukautena. Kolmen kuukauden laskut muodostuvat ajalta: 1.12. - 31.3, 1.4. - 30.6, 1.7. - 30.9. ja 1.10. - 31.12. Laskut lähetetään 4 kertaa vuodessa, laskutusjakson jälkeisenä kuukautena. Arviolaskut lähetämme edelleen parillisina kuukausina.

Lue koko tiedote >>

laskutusjaksot

Etäluettavien vesimittareiden vesilaskutus porrastetaan. Yli 120 €:n laskut laskutetaan kuukausittain ja sitä pienemmät 2 – 3 kk:n jaksoissa. Jos lasku on hyvin pieni tai kausiluontoinen, kuten kesäasunnot, laskutusjakso on etäluettavilla mittareilla ja arviolaskutuksessa kaksi kertaa vuodessa kesä- ja joulukuussa.

Lue koko tiedote >>